Header

Hallååå Hong Kong!!
Nu har vi varit på resande fot i ett och ett halvt dygn & en snabbvisit i Hong Kong har stått på schemat idag. Vi kom fram vid 15-tiden (09 svensk tid) och tog en taxi från flygplatsen till vårt hostel som bokstavligt talat ligger mitt ute i skogen på ett berg, YHA youth hostel. Här ska vi bara stanna en natt så när vi kom hit passade vi på att kika runt lite för att se om det fanns något annat än vildmark i närheten - och lyckligtvis fann vi ett superfint tempel med tillhörande Buddhastaty.

Under kvällen har vi ätit nudlar på ett gatukök (det enda som vi kunde hitta i närheten), spelat kort och duschat av oss efter den långa flygturen. Imorgon anländer taxin redan vid 07 lokal tid så nu ska vi göra oss redo för att sova. Filippinerna, vi ses snart!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagen som vi så förväntansfullt räknat ner till är äntligen här! Just nu sitter jag & Hannah på Kastrup i Köpenhamn och inväntar vårt första flyg av många på denna resa. Vi mellanlandar ett par timmar i London i eftermiddag innan vi åker vidare mot Hong Kong för en natt där - sen är det Filippinerna som väntar!

I helgen har vi spenderat tid med våra familjer & vänner, ätit mängder med mat (middagsplaneringen har strikt följt mina önskemål de senaste dagarna, haha..) och dubbelkollat väskan ett tiotal gånger för att med säkerhet ha packat ner allt. Ett besök på Ica var också givet för att inhandla färdkost i form av svenskt lösgodis & marabouchoklad!

Här på bloggen kommer jag uppdatera så ofta jag kan om våra dagar på andra sidan jordklotet, men för mer bilder kan ni kika in på instagram där ni hittar oss på @wilmajohansson, @hannahhandersson och @twobagsandjetlags som är vårt gemensamma resekonto!

Likes

Comments

INSTAGRAM @wilmajohansson